субота, 9. април 2016.

IZLOŽBA


8.april 2016. ZAVIČAJNI MUZEJ RUMA
Sa otvaranja Izložbe "Ruža u marami - Ruža na hustočki, Ruža na marami - Ruža u hustočki". 


РУЖА У МАРАМИ
РУЖА НА ХУСТОЧКИ
-примењена етнологија-
Нема коментара:

Постави коментар